Luchtfotografie

Laat een video maken met je drone.

Na een intake gesprek met de klant proberen we te achterhalen wat de klant wil bereiken met zo'n drone video. Wil je een verhaal brengen, wil je spectaculaire beelden tonen van zaken die je aan het bouwen bent of waarmee je aan het werken bent of wil je omwille van praktische redenen luchtbeelden?

Afhankelijk van het antwoord adviseren we de klant aan om tot de juiste drone film en bijhorend plan van aanpak te komen. Steeds met oog voor de recente wetgeving, want we zijn als één van de weinige volledig gelicentieerd om overal te vliegen (klasse 1).


Wat zijn de mogelijkheden van zo'n drone video?

Een bedrijf of een project in beeld brengen met de juiste keuze van achtergrondmuziek, is een ideale manier om je partners of klanten op een spectaculaire manier te gaan verbazen.

Aangezien wij alles filmen met een state of the art video drone in een 4k hoge resolutie, kunnen we namelijk deze prachtige foto’s ook gaan exporteren.

Alle bestanden worden na de opdracht via een downloadlink ter beschikking gesteld. Indien nodig worden de beelden eerst bewerkt waar nodig. Voor een gepaste offerte kan u ons contacteren.